2014. 04. 30.

I Belong, mail art project; Németország, (Out)

Az előző bejegyzésben -már másodszor- közzétett felhívásra készített lap. A Who's handicapped - you or me? témát megváltoztattam a magam módján ...me or me? -re. Jellemző... :-)

2014. 04. 29.

Mail Art Invitation, 'I Belong'; Németország, (In)

Ez a második példány, amelyik ugyanarról a projektről szól, a képes oldal azonban más. Már készül a felhívásra az én elképzelésem a dologról. :-)

Stanislav Semkin, Virgo, Oroszország, (Out)

Hirtelen jött ötletek nyomán, egy hirdetéssorozat részei lettek a coctail mail art motívumai. A címzésoldal pedig betűrészletekkel van tele, három üveget is megtöltöttem velük. :-)

2014. 04. 28.

Cameron Terhune, USA, (Out)

Nehezen készült el Cameron küldeménye, problémát okozott hogyan jelezzem számára véleményemet. Végül visszaküldtem saját munkáját, a hátoldalán egy képi jelzéssel.

2014. 04. 27.

Ottmar Bergmann, Svédország, (Out)

Az árnyképek foglalkoztatnak, több is készült mostanában. Még vannak terveim.

David Stanley Aponte, USA, (Out)

Egy kis játék Davidnek, némi célzatosság is van benne. A kapott add and pass lapokkal egyenlőre nemigen tudok mit kezdeni.

2014. 04. 26.

Susan McAllister, USA, (In)

Szerintem kerülgetik egymást az elküldött mail artjaink, az előzőt még nem kaphatta meg Susan.

Wilma Duguay, Kanada, (In)

Nagyon szép hely, de az első kép dátuma április mégis ilyen nagy hó van még. Köszönöm! Thank you!

2014. 04. 25.

Peter Dowker, Kanada, (In)

Régen kaptam már küldeményt Petertől, örülök neki. Emlékszik rá, hogy kedvelem a kapukat, zárakat, az utcaképeket. A boríték és a saját munkája is nagyon karakteres. Hi Peter, Glad! Thank you so much, I like these...

Adrienne Mason, Kanada, (In)

Új levelezőtársat köszönthetek, egy izgalmas borítékban érkezett meg munkája képeslap formájában. Az eredeti egy kollázs Vancouver szigetek címmel. Welcome Adrienne, glad!

2014. 04. 24.

Mail Art Call 'Focus Latin America', USA, (In)

Érdekes kép van a mail art projekt felhívás túloldalán. A kurátorok ismerősek, mindjárt két ugyanolyan lapot is kaptam tőlük. :-)

David Stanley Aponte, USA, (In)

Mindjárt két küldemény is érkezett a feladótól. Egy újrahasznosított borítékban mindenféle, mellette két add and pass lap is, egy térkép és egy nem szkennelhető világító festékkel készült.

2014. 04. 23.

Susan McAllister, USA, (Out)

Kicsit hasonló szellemiségű lapot kap Susan, mint amit az előző bejegyzésnél mutattam, érdekes csomagoló papírt kaptam, az alaphoz használtam fel.

Stan Askew, USA, (Out)

Többfélét küldök Stannek, két régi fotó is van, amelyen ugyanaz a női személy szerepel (külön papíron oda is nyilaztam). Az 1979-ből származó, piacon vett Vasarely elsőnapi borítékhoz szabtam az igazi borítékot is. Egy saját szellemű munka sem maradhatott ki.

2014. 04. 22.

Carina Granlund, Finnország, (Out)

Carina változatos lapjaihoz méltóan én is igyekszem mindig valami újat, érdekeset nyújtani. :-)

2014. 04. 21.

Happy Easter! Frohe Ostern!

2014. 04. 19.

Collage animaton; Kolázs animáció 1#

Folynak a kísérletek, még sosem csináltam animációt. :-)

2014. 04. 18.

Mail art kiállítás '1914', Veszprém

Most kapcsoltam, hogy nem mutattam meg a kiállításra elküldött lapjaimat. Közzéteszek néhány kiválasztott oldalt. :-)

2014. 04. 17.

Egy Jó Barátnak, Magyarország, (Out)

Magánjellegűnek minősül ez a lap, ezért nem árulhatom el a címzettet. Ráadásul mostanában tanulmányozta a blogomat, így kiderülne a dolog. :-)

2014. 04. 16.

R.F. Cote, Kanada, (In)

Meglepetésemre egy általam elindított add and pass lap érkezett vissza (47,5x59,5 cm !), mellékelve egy másik is, amelyet majd én küldök tovább. Glad! Thank you!!

Mail Art Call 'seeds for food'; Frips, Belgium, (In)

Nem emlékszem olyan projektre amelyet Frips írt volna ki, sőt művészbélyeget is készített hozzá. Utána néztem a dolognak, nagyon tiszteletre méltó ügyről van szó. Egy másik felkérést is küldött 'Tribal 8' címmel. Mindkettő érdekes. Thank you Ria, I make it!