2014. 03. 30.

Cascadia Artpost, USA, (Out)

Egyenlőre nincs gazdája, vannak jelöltjeim, de meglátjuk kitől kapok előbb küldeményt. :-) / Most már kialakult kié lesz, ezért a bejegyzés címe, a 'Név Nélkül' is megváltozott.

2014. 03. 29.

Valery Shimanovsky, Oroszország, (Out)

Mostanában napilapok képeiből készülnek a mail artok, valójában egész más lesz belőlük, mint amiről szólnak, de éppen ez az izgalmas benne.

2014. 03. 28.

Névtelen, játék

Tulajdonképpen egy kis játék a régi összetépett lapok egyikének részleteivel. Izgalmasnak találtam a tortapapír körítést egy ilyen munkához. :-)

BrunoChiarlone, Olaszország, (In)

Egy kis hírlevél-félét kaptam Brunotól, többféle téma szerepel benne. Néhány oldalt megmutatok belőle.

2014. 03. 27.

David Stanley Aponte, USA, (In)

Egy visszaküldött add and pass lap egyszerű viszonzása, még bizonyára nem ismer eléggé David. Meglátjuk lesz-e folytatása.

2014. 03. 26.

Herman Kamphuis, Hollandia, (Out)

Valahogy arra gondoltam ez a középkorral vegyes, ámde mégis valahol egységes szellemű világ régi jó barátomnak is megfelel. A borítékon küldtem hozzá egy kis italt is.

Wilma Duguay, Kanada, (Out)

Wilmának most egy egyszerű lapot küldök, számára azonban az állatkák miatt biztos kedves lesz.

2014. 03. 25.

Frips, Belgium, (Out)

Ideje volt továbbküldeni a művészbélyegekről szóló lapot. A kapott lista szerint éppen Ria következik, így mellé tettem egy saját munkámat is.

R. F. Cote, Kanada, (In)

A néhány bejegyzéssel előbbi add and pass sorozat folytatása. Ezzel kész is van. Jó kis lecke ezekkel foglalkozni. :-)

2014. 03. 24.

CZ Lovecraft, USA, (Out)

Elég hamar elkészült a válasz mivel új levelezőtárs. A napilapokból származó képeket dolgoztam fel.

xxJones, Ausztria, (Out)

Egy régen készült, széttépett munkám két kis részletét küldöm most el. Talán inspirálja a címzettet.

2014. 03. 23.

R. F. Cote, Kanada, (In)

Igazi nagy meglepetés! Évekkel ezelőtt a circulaire 132 kiadványba küldtem egy nagy adag ATC kártyát, aminek fejében én is kaptam egy példányt. Azóta nem váltottunk küldeményt, de most 15 add and pass lapot kaptam (A/4). Sőt, az egyiket én indítottam el valamikor. Egy részük szerintem már kész, a többit majd kiegészítem. Most 10 darabot mutatok meg, folytatása következik a napokban.

Cheryl Penn, Dél-Afrika, (In); Artbook

Régebben küldtem egy művészkönyvecskét Cherylnek (néhány oldal belőle), ezért kaptam most ezt viszonzásként. Tulajdonképpen egy folyamatos kép megy végig a leporellón. Egy érdekes lap is volt még benne, 'Swop another book?', cserélünk újabb könyvet? Felhívás keringőre. Meglátjuk lesz-e rá időm. Thank you very much Cheryl, I like it!

Bob Ray, USA, (Out)

Ritkán rajzolok mail artot, de most valahogy összejött. Kíváncsi lennék Bob acára, amikor megkapja. :-)

2014. 03. 22.

Herman Kamphuis, Hollandia, (In)

Herman igazán meglepett, ritkábban váltunk mail artot és én még az előzőt sem válaszoltam meg. Nem csak ezért, hanem meglepő módon egy régi magyar újévi lap is van közöttük, amely Belgiumba ment. Saját munkái közül is kaptam originál darabot. Szép küldemény, köszönöm! Glad, thank you Herman for great packet!

2014. 03. 21.

Stan Askew, USA, (In)

Furcsállom, most a feladó neve Robert, de semmi kétség a stílus alapján Stan küldte. :-) Jellegzetes a lapja, sőt megtoldotta egy filatéliai érdekességű borítékkal is. Thank you Stan, glad!