2013. 09. 30.

Kuruczéknak, Budapest, (Out)

A család nőtagja szokta elintézni a különböző számlaügyeimet, viszonzásul virágot kért. Hát legyen, íme! :-)

2013. 09. 28.

Frips, Belgium, (Out)














A tartozásaim egyike, Fripsnek is a művészkönyv tanulságait felhasználó mail art készült. A címzésoldalt minimal art figurára vettem, de ismervén őt, remélhetőleg tetszeni fog. :-)

2013. 09. 27.

Only mail art, (Out)

Mindjárt postáztam is két példányt a megjelent kis művészkönyvcskéből. A benne lévő motívumokat használtam fel a borítékok kollázsaihoz is. Még több követi ezt a kettőt, van még néhány hely ahova szívesen küldök belőle.

2013. 09. 26.

Ficus strangulensis, USA, (In)

Kaptam néhány érdekes fotót, úgy látszik ez már így lesz, harmadszor kapok ilyen küldeményt a feladótól. Igazán régi mail artos! Thank you!

Tufu, USA, (Out)


Egy hirtelen felindulásból :-) elkövtett lap, az elkészült artbooklet tanulságait és megmaradt anyagát használtam fel hozzá.

Reed Altemus, USA, (In); Tonerworks, Artist Book Edition

Nagy örömömre megérkezett Reed Tonerworks kiadványa a munkáimmal, három oldalpárt megmutatok. Aki szeretne belőle példányt Reednél kapható, vagy írjon nekem. :-) Igaz, néhány oldal elcsúszott, de így is kiváló, ilyen még nem volt a munkásságom során. Thank you very much Reed!

2013. 09. 25.

Carina Granlund, Finnország, (Out)

Carina legutóbbi játékos lapjára hasonló módon válaszolok. Én is szeretek játszani 'I like playing'. :-)

2013. 09. 24.

Marie Wintzer, Japán, (Out)

Elkészült egy kis négyoldalas művészkönyvecske, ha hívhatom így. Természetesen csak a közepét mutatom meg, mert Marie figyelemmel kíséri a blogomat és legyen meglepetés is. :-)

2013. 09. 23.

Cheryl Penn, Dél-Afrika, (Out)



Elkészült végre a művészkönyvecske Cheryl többszöri unszolására. Végül a betű, az írás köré rakódott szinte minden oldal (36). Néhány lapot már mutattam, összesen öt példány készült el, de csaknem megbántam, mert egy-egy oldalból kevés volt ami másolható. Ezért tartott ilyen sokáig elkészítésük, teljesen egyforma nincs közöttük. A kötés is egyedi, jót játszottam a papírmárványozással.

2013. 09. 22.

Reed Altemus, USA (Out)

Megihletett Reed legutóbbi küldeménye, én is az írásokkal kapcsolatos mail artot csináltam. Igaz, egyik sem igazán olvasható, de más vonatkozásban szerintem érdekesek, gondolom a kettős kézirás különösen. :-)

2013. 09. 21.

Angela Behrendt, Németország, (Out)

Nem is tudom miért ezt készítettem el Angelának, de a népi ihletés, a virágmintás textil biztosan megfogja majd.

Uli Grohmann, Németország, (In)

Érdekes kérdést vetett fel legújabb lapján Uli, ettől függetlenül mindegyik bélyeg csodálatos. Biztos ő is járt valamelyik bélyegmúzeumban. :-) Danke sehr Uli!

2013. 09. 20.

Cascadia Artpost, USA, (Out)

Megküzdöttem egy kicsit ezzel a lappal, nehezen találtam meg a különböző motívumokat úgy, hogy végül egységet alkossanak. :-)

Isabel Duarte, Portugália, (Out)

Mindjárt válaszolok is, nehogy kedvét szegjem a még új levelezőnek. Egykori királyunkat tettem egy, az animációt hirdető levelezőlapra.

Isabel Duarte, Portugália, (In)

Váratlan mail artot kaptam, még nem találkoztam a feladó nevével. Kíváncsi lennék a többi munkájára is, vajon az is ilyen minimalista? :-) Welcome Isabel, thank you!

2013. 09. 19.

Carina Granlund, Finnország, (In)

Elsősegélyt kaptam Carinától! Meglepődtem, nagyon ötletes, igazán praktikus küldemény. Thank you Carina, very good, I'm glad! :-)

2013. 09. 18.

Gianni Simone, Japan, (In)

Volt már valamikor közös ügyünk, a kiragasztható utcai matricákról küldtem fotókat. Gianni a Japán Stickerman Museum kurátora. A kapott kis folyóirat időnként megjelenik, kis cikkekkel, képekkel, hírekkel, egy-egy projekt vagy személy kiemelésével. Még nem tudom igazából mit kezdjek vele, de valamit majd megpróbálok. Thank You!

2013. 09. 17.

William Philyaw, USA, (In)

Tisztelt barátom William legújabb lapja is nagyon jellegzetes. Kedvelem a munkáit, ötletesek, jól komponáltak, jó ilyeneket kapni. Köszönöm! Thank you William, glad!

Cascadia Artpost, USA, (In)

Újdonság számomra ez a lap, Jack más stílusban alkotott eddig, tatalmilag viszont egyértelmű. Erre különösen a művészbélyegek mutatnak. Thank you Jack, interested!

2013. 09. 16.

Stanislav Semkin, Virgo, Oroszország, (In)

A múlt héten alig kaptam mail artot, ma pedig mindjárt hatot. Nem is tudom egyszerre feldolgozni őket. :-) Virgo lapja is köztük volt, elég nehezen derült ki a feladó, mindenesetre sajátos munka. Thank you Virgo!