2013. 05. 31.

RCBz, USA, (In)

Nagyméretű fotót kaptam RCBz-től, igazán jellegzetes a lelkivilága, bizonyíték rá a blogja is. Nehezen találtam meg a pugilizmus jelentését, a boxal, birkózással összefüggő viadalról van szó, amint az a bélyegről is kiderül. A legmókásabb, hogy a feladónál még másik volt rajta.
Thank you! Bravo!

2013. 05. 30.

Roland Halbritter, Németország, (In)

Régen kaptam Rolandtól mail artot, a nevére hasonlító szójáték a domináns elem. Köszönöm!

2013. 05. 29.

xx Jones, Ausztria, (Out)

Mondhatom, közeli ismerősnek készült lap. Egyrészt harmadszor váltunk már mail artot, ráadásul Ausztria tényleg közel van. A képes oldal már készen volt, amikor adatot találtam, hogy a címzett részt vett egy csokoládé terápián, nézőként. Én megettem! :-)

2013. 05. 28.

Valery Shimanovsky, Oroszország, (Out)

Nehéz lett volna személyre szóló mail artot csinálni Valery számára, még nem ismerem annyira. Kíváncsi vagyok a fogadtatásra. :-)

2013. 05. 27.

Ficus strangulensis, USA, (In)

Örömöre az egyik legrégibb mail artostól kaptam küldeményt. A képei mellett egy adatlap is érkezett néhány jó szóval, a hátán pedig szöveg egy Audio Performance adatairól.
Thank you, I'm glad!

2013. 05. 26.

Erni Bär, Dharmadada, Németország, (Out)

Azt hiszem behoztam a lemaradásom, Erni előnyben volt, ezért küldöm számára nem sokkal az előző után ezt is. Nem tudom a borozgatás része-e az életmódjának, de bizonyára jót nevet majd. Tudomásom szerint a street art is érdekli.

2013. 05. 25.

Frips, Belgium, (Out)











Régen küldtem már valamit Riának, az apropó igazából egy add and pass lap volt -amelyet elfelejtettem közzétenni-, de nem baj, azt nem kedvelem annyira :-). Mindkettő spontán alakult a kéznél lévő, megmaradt motívumokból. A mintás hullámpapírt ajándékba kaptam, többször felhasználtam mostanában.

2013. 05. 24.

Nico van Hoorn, Hollandia, (Out)

Nico mostani mintázatainak viszonzásaként néhány szecessziós, 'japonism' ornamentikát válaszottam. Ezek kevésbé mértaniasak ugyan, de éppen ezért kedvesebbek is számomra.

2013. 05. 23.

Marie Wintzer, Japán, (In)

Gyönyörű művészkönyvecskét kaptam Marietól. Az anyagok, technikák, színek, a fotók sokszínűen kapcsolódnak össze. Nagyon kedvelem az ilyen munkákat, igazán megtisztelő. Köszönöm szépen!
Dear Marie, thank you so much, I'm glad!

Vizma Bruns, Ausztrália, (In)

Nem sok mail artot kaptam Ausztráliából, Vizma újnak számít a blogomon. A kis műveszkönyvecskében mintha összegezné a stílusokat, mégis egységben van.
Welcome Vizma! Thank you!

2013. 05. 22.

Jon Foster, USA, (Out)

Talált, összegyűrődött papírokra alapoztam Jon mail artját. Egy elgondolkodtató Gulácsy fej is került rá. A boríték hátlapját elfelejtettem beszkennelni, azon pedig egy szép kenyércimke van.

2013. 05. 21.

Bob Ray, USA, (Out)

Bob munkái arra késztetnek, hogy szellemében is, technikában is valami mást csináljak, ez a lap is ilyen. Érdekes jelenség. :-)

2013. 05. 20.

Írnok

Valahogy azonosultam ezzel a kis írnokkal. Nem lett belőle mail art, még nem küldtem el senkinek. Ízlelgetem, miért is áll olyan közel hozzám. :-)

Dupla Kína

Említettem, hogy kaptam Kínáról egy könyvet. Kiderült, hibás példány, van benne két, egymásra nyomott oldal. Meglepett, két különböző kor képe a véletlenek során kompozíciós egységgé olvadt össze. Tetszik nagyon!

2013. 05. 19.

Wilma Duguay, Kanada, (In)

Szép küldeményt kaptam Wilmától, a fotókkal készült kis művészkönyvecske nagyon hangulatos. A pár kedves szó igazán jólesett, a gyönyörű királynői boríték meg egyenesen meglepett. Köszönöm szépen.
Thank you Wilma wonderful!

2013. 05. 18.

Pierpaolo Limongelli, Olaszország, (Out)

Érdekesen alakult ez a lap, csak a fő motívumok váltak be az elképzelésemhez képest, a részleteket hosszasan kellett összekeresni hozzájuk. Merem remélni így is összeállt ez a mail art.

2013. 05. 17.

Ross Priddle, Bentspoon, Kanada, (Out)

Váratlanul a Duna parton észrevettem, hogy az étteremhajó neve félig azonos egy jólismert mail artos blogjának nevével 'Bentspoon'. Ezért kiegészítettem a feliratot és így kapja meg küldeményemet.

2013. 05. 16.

Tatiana Makarova, Oroszország, (Out)

Az új levelezőtársnak igyekszem mindig hamar válaszolni. Remélem a 'komoly' lapjára küldött humoros lap meg fogja majd lepni és nem veszi zokon. :-)

2013. 05. 15.

Reed Altemus, USA, (In)

Meglepetés érkezett Reedtől, a kis művészkönyv címe 'Found Poetry' a borítékon olvasható. Néhány oldalt megmutatok, igen jellegzetes munka a feladótól. Thanks Reed!

2013. 05. 14.

Tatiana Makarova, Oroszország, (In)

Welcome Tatiana! Érdekes volt a tegnapi posta, két orosz (ill. az egyik tatár?) mail art is érkezett. Tatiana izgalmas munkája mellett mindjárt egy felhívást is küldött részvételre egy projektben.
Thank you Tatiana, I'm glad!