2013. 03. 31.

Happy Easter! Frohe Ostern! Boldog Húsvéti Ünnepeket!


Csete Mónika, Magyarország, (In)

Kedves húsvéti mail artot kaptam Mónikától, sok apró ízletes részlettel. :-) Köszönöm szépen!

2013. 03. 30.

Lothar Trott, Svájc, (In)

Lothar is csatlakozott a kis művészkönyvecskét készítők társaságához, jellemzően a művészbélyegeit használta fel hozzá főképpen.
Danke sehr Lothar!

2013. 03. 29.

DharmaDada Erni Bär, Németország, (Out)

Egy válaszom kimaradt, így igyekeztem mielőbb egy gazdag küldeményt összeállítani. Egy saját kombináció mellett Kovács Tamás László szobrász kis katalógusát is elküldöm, a mérete miatt a borítékot is magam csináltam. Nem mutatok meg mindent (majd ha megérkezett), mert ha jól sejtem Erni figyeli a blogomat, legyen meglepetés is :-)

2013. 03. 28.

Nectaria Radu, Románia, (In)

Megtört a jég, azaz most már Romániába is küldtem-kaptam mail artot. Nagyon érdekes a lap, a leírás szerint egy álomnak a képi megfogalmazása. Szép az előre nyomtatott boríték is a régi vasalókkal. Köszönöm szépen.
Thank you Nectaria, very interested!

2013. 03. 27.

Edition Janus, Eberhard Janke, Németország, (In)

Többoldalú Küldemény érkezett Eberhardtól, nem tudtam, hogy foglalkoztatja a Zen, egy kis kiállítási katalógust is -Brazíliában volt- küldött. Új oldalait ismertem meg.
Danke sehr Eberhard!

William Philyaw, USA, (Out)

A télvégi hangulat még meglátszik a lapon, de talán azért több ennél. Remélem a Vénuszok valamelyike hamarosan valóság lesz! :-)

2013. 03. 26.

Mark Sonnenfeld, USA, (In)

Érdekes 'képverset' kaptam új, irodalmár barátomtól. Az elküldött papírmasé, többlapos újságot saját munkájával egy lapra tette, kaptam belőle nyolc példányt. A használati utasítás kissé rejtélyes, nem teljesen világos mit is szeretne. A kapcsolatteremtés szándéka az biztos... :-)
Hi Mark, thank you!

2013. 03. 25.

Christa Mertens, Németország, (Out)

A kapott eltépett metszetdarabot viszonzom egy saját, eltépett régebbi munkámmal. Már nem is emlékeztem rá, hogy kétoldalas. Az újabb ATC lapokból is küldök egyet.

xx Jones, Ausztria, (Out)

A válasz részben már készen volt, de még nem találtam a gazdáját. A nemrég kapott lapra megfelelőnek találtam. Kevésbé ismerem még a címzettet, ezért keresgélem még, mi is felel meg neki. :-)

2013. 03. 24.

Bob Ray, USA, (Out)

Jól alakult Bob lapja, régebben több, hasonlóan gyűrött lapból készítettem dolgokat, most valahogy ezt csináltam szívesen.

2013. 03. 23.

Erni Bär, Németország, (In)

Nagy borítékot kaptam megint Ernitől, pedig az előző küldeményére sem tudtam még válaszolni. A jókedélyű mail artjai mindig jóleső érzéssel töltenek el. Köszönöm szépen!
Thank you very much Erni! Freue mich, danke sehr Erni!

2013. 03. 22.

Grigori Antonin, USA, (Out)

Spontán alakult Grigori lapja, a biztos pont csak a boríték hátlapján lévő jelzés volt. Előző lapjának  a témájára reagáltam. :-)

2013. 03. 21.

Marie Wintzer, Japán, (In)

Nagyon érdekes kis művészkönyvecske érkezett, a lapok különállóak, mégis a technika összekapcsolja őket. Sajátos megoldás a képek feltépése kis darabokban. Ez adja az egész munka karakterét. Örülök, Marie mindig másmilyet küld, változatosan dolgozik.
Thank you so much Marie, I'm glad!

2013. 03. 20.

Peter Dowker, Kanada, (Out)

Megérkezett a küldemény, most már megmutathatom mindenkinek. Az első lapon a lányom gyermekkori rajzát is felhasználtam, egy reneszánsz bohóc, és a flip-flop talpak sem maradhattak el, amelyek Peter blogjának az emblémái.

2013. 03. 19.

William Philyaw, USA, (In)

Kiváló, nagyon jó munka. Nagyon kedvelem William stílusát. Örülök neki, köszönöm.
Thank you William, I like this!