2012. 11. 30.

Wolfgang Skodd, Németország, (Out)

Találtam egy érdekes idézetet, gondoltam adok vele tanácsot Wolfgangnak. Azért mintha más is kellene a boldogsághoz, mint kert és könyvtár... :-)

Bruno Chiarlone, Olaszország, (In)

Újabb átalakított képeslap Bruno tollából. Köszönöm.

2012. 11. 29.

RCBz, USA, (In)

Többször találkoztam mostanában RCBz munkáival, a kedvenc dobókocka szinte mindegyiken szerepel. Na majd én is... :-) Magyar bélyeg is található régi amerikaiak mellett a címzésoldalon.
Thank you RCBz, like!

Kiss Zsuzsanna, Magyarország, (Out)

Remélem megkapta már a címzett a lapot és nem lövöm le a meglepetést. Első mail artra küldött válasz.

2012. 11. 28.

Ronni Saunders, USA, (Out)

Igyekeztem hamar válaszolni az új levelező partnernek, nehogy csalódjék a mail art világában. :-)

2012. 11. 27.

Wilma Duguay, Kanada, (In)

Megint az a furcsaság történt, hogy mintha megéreztem volna Wilma figyelmét, éppen néhány nappal ezelőtt küldtem számára mail artot. Érdekes a lapja a tollal, a bélyegív is figyelemre méltó.
Thank you Wilma, I like it!

Peter Dowker, Kanada, (In)

Nagy örömömre Peter újra aktív csaknem egy éves leállás után. Igazán kedvelem a munkáit, különösen a személyre szólókat, mint pl. ez a talált papír, amit az utca patinázott ilyenre.
Welcome return! I'm glad, thank you so much Peter.

2012. 11. 26.

Kiss Zsuzsanna, Magyarország, (In)

Kedves Zuzie, légy üdvözölve a mail artosok körében! A feladó nemrég kezdett el foglalkozni a mail arttal, ritkaság manapság saját honunkban egymásnak levelet küldeni. Köszönöm szépen.

Ronni Saunders, USA, (In)

Az első lap a feladótól. Welcome Ronni! Szépek a fekete-fehér fotón a színes rátétek. Köszönöm szépen.

Ficus strangulensis, USA, (Out)

Régóta ismerem már a címzettet -az eredeti neve is kiderült már-, mégsem küldtem neki még mail artot. Kíváncsi vagyok a folytatásra. Egy kis katalógus elejére került egy ingen talált cimke.   :-)

Wilma Duguay, Kanada, (Out)

Wilma természetszerettét szem előtt tartva készült a boríték és az egyik lap, a másik pedig egy saját fotóm ablakmélyedésében egy Rodin szobor.

2012. 11. 25.

Richard Baudet, Franciaország, (In)

Gyönyörű kalligráfiával megírt borítékban kaptam egy felhívást egy projektbe. Az előzmény, hogy egy hasonló francia 'műsorban' már résztvettem régebben. Azért még mindig nehézségeim vannak a kalligráfiával. :-) Thank you Richard!

Nico van Hoorn, Hollandia, (Out)

Nicot mostanában nagyon foglalkoztatja a különböző mintázatkészítés, ezért gondoltam, hogy elküldöm egy jóbarát munkáját, hátha inspirálja.

2012. 11. 24.

xx Jones, Ausztria, (Out)

Az új levelezőtárs -jó lenne tudni a címzéshez a nevét, de remélem így is megkapja- számára papírmaséból készült térbeli lap. A címzésoldalon egy etióp pergamenről való a 'triptichon' ábrázolás.

Nico van Hoorn, Hollandia, (In)

Az elküldött nyomtatott áramkör és rajza ihlette meg Nicot, hogy belőle mintázatot készítsen. Köszönöm!

2012. 11. 23.

xx Jones, Ausztria, (In)

Meglepődtem ezen a mail arton, a feladója a neve ellenére nő, a lap képei pedig kinyithatók és alatta egy árnykép jellegű sorozat van, amelyet igen nehéz volt lefényképezni. :-)
Danke sehr! Welcome!

Samuel Montalvetti, Argentína, (In)

Jó nagy pakk érkezett Samueltől, a havonta készített képvers sorozatának következő tagjai, sok kicsi művészkönyvecske -általában kis nyomtatott szövegek vannak bennük, vagy üres lapok- és egy folytatásos munka is.
Thanks Samuel!

2012. 11. 22.

Frips, Belgium, (In)

Egy Artist Trading Card mellett több add and pass lap is érkezett, az egyiket, majd ha készen lesz, akkor fogom megmutatni.

Ana Marta Austin, Brazília, (Out)

Egy félkész, még gazdátlan mail artot igazítottam a felhíváshoz (lásd alább), mint új partnernek igyekeztem a választ mielőbb elkészíteni.

2012. 11. 21.

Stan Askew, USA, (Out)

Majdnem elfelejtettem közzétenni Stan lapját, igyekeztem komolyat is, humorosat is belevinni, a címzetthez illően. :-)