2012. 01. 31.

Papírmasé figurák, No. 17.


A kis TÜNDÖG (tündér-ördög) egy játék kapcsán alakult ki, a bennünk lévő tündér és a kisördög ha találkoznak akkor az a groteszk. :-)

2012. 01. 30.

Uli Grohmann, Németország, (In)


Érdekes feldolgozás érkezett, más mint amit eddig kaptam. Úgy látszik a digitális munka is közel áll Ulihoz.
Danke sehr Uli!

Wilma Duguay, Kanada, (In)




Kedves küldeményt kaptam, tudtam, hogy Wilma természetimádó, ezért a szép téli fotók. A sárkány évére megjelent új kanadai bélyeg is nagyon érdekes. Köszönöm szépen.
Thank you very much Wilma!

Jubileum!

Jubileum! A blog indulása óta -2008. augusztus- ez a kétezredik bejegyzés. Köszönet mindenkinek!
Jubiläum! Von Start dieses Blog -2008. August- gibt es die Zweitausensdste Einschreibung. Danke für Alle!
Jubilee! From the start of this blog -from August 2008- this entry is the two thousandth. Thanks to everybody!

Nico van Hoorn, Hollandia, (Out)



Néhány talált tárgyat ágyaztam be egy papírmasé lapba, valóban egy darab terra sigillata és egy középkori kis kerámia van egy mobiltelefon fedél mellett. Azt remélem egykori trash artos barátom Nico méltányolni fogja.

2012. 01. 29.

JF Chapelle, Franciaország, (Out)


A kapott dadaista jellegű küldeményt egy hasonlóval viszonzom. Egy talált kis nem tudom micsodát rugóval építettem be egy kasírozott kollázsba. :-)

2012. 01. 28.

Cascadia Artpost, USA, (In)


Azt hiszem még nem érkezhetett meg az én lapom, máris itt egy következő. Kedvelem Jack visszafogott humorát, ugyanez vonatkozik a művészbélyegekre is! :-)
Thank you Jack!

Katerina Nikoltsou, Görögország, (In)




Katerina aktív szereplője a mail art világának, úgy látszik szívesen foglalkozik a dologgal, sok helyen megtalálható. Még használatban van ez az érdekes légipostai boríték.
Thank you Katarina!

2012. 01. 27.

Eduardo Cardoso, Portugália, (Out)





Játékos kedvűnek találtam új levelezőtársamat, ennek megfelelően készítettem el a választ is. A kicsi kollázspapírból készült művészkönyvecske összehajtható és lapozható. Visszament egy add and pass lap és egy füzetecske is, de a rossz összeerősítés miatt utóbit nem lehetett beszkennelni.

2012. 01. 26.

Cheryl Penn, Dél-Afrika, (Out)





Kialakult egy művészkönyv a papírmasé kollázs lapokból. Nem is tudom melyik a színoldal, mert a hátuljára tett összefüggő kollázs legalább annyira dominál. Papírmaséból raktam össze Cheryl kedvenc szavát is a borítékra.

RCBz, USA, (Out)




Elkészült a viszonzás, mivel két eddig kapott lapon is szerepel a Lánchíd, egy 1910-ből származó metszetet küldök -hologramos kiegészítéssel modernizálva-, valamint magyar táncos lányokat amerikai környezet előtt. :-)

2012. 01. 25.

Papírmasé lapok, No.2.


Ez a kis művészkönyvecske a kísérletezés egyik eredménye. A két belső oldalnak domborzata van, térben is működik, a két lap összefekszik, már amennyire a technika lehetővé teszi.

2012. 01. 24.

RCBz, USA, (In)


Kicsit meglepődtem, mert úgy emlékszem még az előző lapra sem válaszoltam, dehát ilyen a jóbarát. Igyekszem pótolni az elmaradást.
Thank you RCBz, nice! :-)

2012. 01. 23.

Papírmasé lap, No.1.

Kollázs és papírmasé együtt, még foglalkozom a dologgal, de sok lehetőséget látok benne. Ma négy darab készült el belőle.

Gardella Marco, Olaszország, (In)

Ismeretlen sráctól érkezett kérés, hogy küldjek neki valamit a mellékelt lapon. Ilyen is van. Kiderült gyűjteményéből már csinált Genovában kiállítást. Meglátjuk.

2012. 01. 22.

Cascadia Artpost, USA, (Out)


Újra a közlekedést választottam, hűen Jack érdeklődési köréhez. Állítólag, újabban különböző fals KRESZ táblák jelentek meg az utcákon, íme egy közülük.

Tokitama, Japán, (Out)


Nem tudom milyen igazából a sárkány, talán ilyen? :-) Holnap kezdődik a sárkány éve a keleti asztrológia szerint.

2012. 01. 21.

Cheryl Penn, Dél-Afrika, (In)





Borítékban kép és másik boríték, rajta és benne másik két kép. Kis művészkönyvecskéket kaptam már, így azonban más oldalát is látom Cherylnek, igazán érdekes.
Thank you very much Cheryl!

Nico van Hoorn, Hollandia, (In)


Niconál gyakran változik a mail artok szemlélete, ez most újdonság tőle. Amihez hű marad mindig, az közel áll a minimal arthoz.