2011. 08. 31.

Lothar Trott, Svájc, (Out)


Kapóra jött Lothar lapja, amelyben Beuys és nyuszik szerepeltek külön-külön. Éppen megtaláltam egy olyan levelezőlapot, amelyen mindketten együtt vannak, a másik oldalon pedig gyermeki kísérleteim egyike. :-))

2011. 08. 30.

Bob Ray, USA, (In)


Meglepett Bob lapja, már elég régen leveleztünk utoljára. Örömhír, hogy egy kiállításának meghívóját kaptam meg. Fura módon az ismertetőben az én nevem is szerepel a mail arttal összefüggésben igazán kiemelkedő személyiségek között. :-)
Thank you very much Bob, congratulations!

Patrizia Tic Tac, Németország, (In)



Érdekes öleten alapszik a most kapott mail art, a borítékon és a külön lapon egy hullám-forma változataira épül. Mellettük egy add and pass füzet is érkezett, egy már Patriziától származó lappal.
Danke sehr Ptrzia, interessant!

Lothar Trott, Svájc, (In)




Régi jó barát Lothar, most J. Beuys áll a küldemény középpontjában.
Danke sehr Lothar, ich habe gern Beuys!

2011. 08. 29.

Marie Wintzer, Japán, (Out)


Töbször találkoztam mostanában a címzett munkáival, amelyek megnyerték a tetszésemet. Gondoltam 'bejelentkezek' egy kísérlettel, hátha kialakul egy jó kapcsolat.

Jennifer Kosharek, USA, (Out)


Jennifer játékos oldala ihlette meg ezt a lapot. Lassan behozom az elmaradásaimat és újra kísérletezésbe fogok. :-)

2011. 08. 28.

Elke Grundmann, Németország, (Out)


Kivételesen nem igazodtam az Elkétől kapott laphoz, azért remélem így is személyre szólónak fogja majd érezni. :-)

2011. 08. 27.

Arttower, Németország, (Out)


Megtekintettem a blogom statisztikáját. Kiderült Arttower blogjáról több látogatás érkezett, ezzel igyekszem viszonozni az érdeklődést.

Uli Grohmann, Németország, (Out)


A kapott op artos, fluxusos lapra hasonló szellemben készített válasz.

2011. 08. 26.

Stanislav Semkin, Oroszország, (In)




Úgy látszik Stanislavnak nagy kedve volt mail artot készíteni. Két kétoldalas lap érkezett, mindegyiken szerepel is a mail art, bélyegekkel rendesen megtűzdelve. Sőt még néhány kedves magyar szó is került rájuk, még könyvcím is (a mai magyar irodalom remekei sorozatból).
Thank you Stanislav, szervusz! :-)

2011. 08. 25.

Karen Champlin, USA, (Out)


Kedvelem Karen munkáit, ezért is halogattam, mit is csináljak számára. Ez lett a végeredmény, remélem tetszeni fog neki.

Nico van Hoorn, Hollandia, (Out)


Nem csináltam gondot Nico lapjából, visszamegy néhány talált papírdarabal rajta, amelyeket most találtam. Szerintem jól mutatnak így együtt, amúgyis kedveli a talált tárgyakat.

2011. 08. 24.

RCBz, USA, (Out)


A címzett ír valamit a török szürrealizmusról a lapján -hamarosan pontos fordítás készül-, bizonyára a téma ihletett meg. Keleti motívumokból állt össze ez a mail art.

Cernjul Viviana, Argentina, (Out)


Magam sem tudom miért ezt csináltam, és miért éppen Viviananak? Ha kiderül elmondom. Lehet, hogy harcol valaki velem lélekben? :-)

2011. 08. 22.

Claudio Romeo, Olaszország, (Out)


Kissé el vagyok maradva a válaszokkal. Sok cédulám is gyűlt össze mostanában, ezért készülnek sorban az ilyen jellegű lapok.

Angela Behrendt, Németország, (In)

Fura, az vagyon írva, hogy valamiféle hal, de én pucér nőszemélynek látom. :-) A másik oldalon köszönet és néhány sor van még számomra.
Danke sehr Angela, viele Grüsse!

2011. 08. 21.

Pedro Bericat, Spanyolország, (Out)


Pedro szinte újnak számít, hiszen sok idő telt el előző levelezésünk óta. Más szellemben is készült, amit küldött számomra, igyekeztem én is újítani. :-)

2011. 08. 20.

Jim Leftwich, USA, (Out)



Az add and pass formában Elke Grundmanntól kapott kislapokat dolgoztam meg és küldöm vissza a feladónak. Mellé egy saját készítésűt is tettem, amelyet a legújabb talált cetlikből állítottam össze.

Turai Tünde, Budapest, (Out)


Egy talált cédulán akadtam rá egy kedves ismerős nevére, nem tudtam megállni, hogy fel ne dolgozzam. Úgy ismerem, hogy remélhetően jót nevet majd!?

2011. 08. 19.

Wolfgang Skodd, Németország, (Out)









A Ludwig Múzeum egy kis ismertetőjéből való a címoldal, a másik oldalon ezt kiegyensúlyozva egy békésebb összeállítás van, tekintettel Wolfgang napraforgó szeretetére. :-)

Bruno Chiarlone, Olaszország, (In)


Lehet hogy Szardinia szigetén járt Bruno, onnan való a képeslap.
Thanks Bruno!

2011. 08. 18.

Cheryl Penn, Dél-Afrika, (Out)





Megint nem bírtam magammal, igazán jót játszottam. A kis művészkönyvecskét majd akkor mutatom meg kinyitva, ha már megérkezett, maradjon valami meglepetés is. :-)