2011. 06. 30.

Uli Grohmann, Németország, (In)


Uli meglepetésre egy makró felvételt küldött, valószínű festett lapról készült. Szerintem nem tudja, hogy munkám során csináltam mikroszkópos vizsgálatokat, fotókkal, már készül is ezekből a válasz mail art. :-)
Danke sehr Uli, interessant!

Perneczky Géza, Németország, (In)


Az elküldött mail art kiállítási katalógust köszönte meg Géza. Érdekes a hozzászólása is!
Köszönöm szépen!

2011. 06. 29.

Turbuly Éva, Magyarország, (Out)


Egy kedves ismerősnek készült, ezért nem tettem közzé a címet. Már megérkezett és örülök, mert tetszett a lap. A reakcióból idézek is: "A művészi érték mellett a személyesség, a kapcsolat, az örömszerzés olyan kifejezője egy-egy ilyen lap, ami ritka kincs manapság." Megtisztelő, ennél nagyobb dícséretet nem is szeretnék kapni. :-)

Cascadia Artpost, USA, (Out)


Már két lapot is kaptam, de ez Jacknél nem számít. Amikor kedve van készít egyet több példányban és szétküldi. Ritka, érdekes kártyákról szóló könyvet kaptam, az ábrák ebből valók.

2011. 06. 28.

Cheryl Penn, Dél-Afrika, (In)







Meglepetés, két csodálatos küldemény is érkezett Cheryltől. Az is lehet, hogy a faladás dátuma között különbség van, de egy hónap mire Dél-Afrikából megérkeznek, az egyik utólérte a másikat. Kedvelem az ilyen szabadon kezelt lapokat, kis művészkönyvet. Köszönöm!
Dear Cheryl, thank you very much, wonderful!

Cascadia Artpost, USA, (In)


Szó szerint szép lapot kaptam Jacktől. Időnként bélyegeket küld, időnként a közlekedésről szólnak a lapjai, most a virágok következtek. Köszönöm.
Thank you Jack, glad!

Antonio Moreno Garrido, Spanyolország, (Out)


Többször kaptam már közvetve, mástól továbbküldött dolgokat a címzettől. Úgy gondoltam itt az ideje most már viszonozni direkt módon.

2011. 06. 27.

Wolfgang Skodd, Németország, (Out)


Lemaradtam mostanában a válaszokkal, Wolfgang kedvencei közé tartoznak az angyalok -a banánok mellett- :-). Most egy absztraktabb angyalt kap.

Susannia, Németország, (Out)


Megérkezett a mail art kiállítással kapcsolatos küldemények utolsó része, így most már megmutatom ezt is. Együtt láthatók a Planet Susannia oldalon a többivel együtt. Köszönöm a lelki támogatást! :-)

2011. 06. 26.

Lothar Trott, Svájc, (Out)


Lothar legutóbbi lapján volt egy felkérés, csináljak 'kellemetlen' dologról lapot. Ez nekem nem megy :-), ezért lett ez a mail art ilyen, talán megfelel a kiírásnak.

Nico van Hoorn, Hollandia, (Out)



A legutóbb kapott levélben két lap is volt, egyik Sylvia (Nico felesége), másik Nico munkájának a fotójával. Ezért én is kettőt küldök, mindegyiküknek remélem személyre szól.

Zsubori Ervin, Magyarország, (Out)



A mail art kiállítás katalógusa és a kihelyezett postahivatalnál lepecsételt lap, egy utalással a másik oldalon az Arnolfini Fesztiválra. Minden ezzel kapcsolatos részlet olvasható Ervin blogján.

Susannia, Németország, (Out)



Megérkeztek a mail art kiállítással kapcsolatos küldemények, így megmutatom őket. A kiállítással kapcsolatos infók már több helyütt megtalálhatók (ld. lejebb is a 20-án bejegyzetteket).

2011. 06. 25.

RCBz, USA, (In)


Érdekes lap, a feladó igazi nevét több kapott-küldött lap után sem ismerem. A szöveg szerint 'Török szürrealisták"-ról van szó.
Thank you RCBz!

Bruno Chiarlone, Olaszország, (In)

Úgy látszik Bruno valamiféle körutazáson (!?) van, mert sorba kapom a különböző képeslapokat.
Thanks Bruno!

2011. 06. 23.

Stan Askew, USA, (In)




Nagyon érdekes most is, amit Stantől kaptam. Két híres személyiség váltja egymást a két oldalon. Az nagyon valószínű, hogy a háttérnek használt bélyegek valódiak, minden jel arra mutat. Ez egyébként már többször előfordult.
Thank you very much Stan!

William Philyaw, USA, (In)



Jó barát William, lehet, hogy a régi világból maradt? :-) Kedvelem a munkáit. Köszönöm!
Thank you William, glad!

Pinky - Bruno Chiarlone, Olaszország, (In)




Bruno szokása szerint más -jelen esetben Pinky- munkáját küldte megint tovább. Nem sokat tett hozzá.
Thanks Pinky and Bruno!

Bruno Chiarlone, Olaszország, (Out)

Több küldemény jött már Brunotól, viszonzásként küldök két mail art kiállítás meghívót számára. A borítékon a kiállítás ünnepi pecsétjei.

Bruno Chiarlone, Olaszország, (In)


Most egy 1936-os levelezőlapot kaptam Olaszországból, holland gyerekekkel, némi kiegészítéssel. Kíváncsi lennék egy filatelista mit szól a bélyeghez. :-))
Thanks Bruno!