2011. 04. 30.

Stan Askew, USA, (Out)



Egy kétoldalas A/5-ös lap készült el Stan számára. Talán furának hat, az ő mozaikszerű megoldásait alakítottam át a saját kedvem szerint. A másik oldalon egy plakátpapír kollázs. Kíváncsi vagyok a fogadtatásra.

2011. 04. 29.

Karen Champlin, USA, (Out)


Köszönet a szép kis művészkönyvecskéért. Elővettem a reneszánsz motívumokat újra, Karen kedvéért. Remélem tetszeni fog és nem célzásnak tekinti. :-)

Nico van Hoorn, Hollandia, (Out)


Kedvelem a kártyalapokat, a lap egyik oldalára ezt tettem egy saját készítésű művészbélyeggel. Amásik oldal egy kiváló újságfotó.

Uli Grohmann, Németország, (Out)



Ideje volt már a válasznak. Spontán alakult egy kis 'szemétből' és plakát kollázspapírból.

Susannia, Németország, (Out)



Megérkezett a címzetthez a lapom mostmár megmutatom, kellő meglepetést okozott. Zsuzsa Barcelonában járt és a Gaudi csempék ihlettek meg. Igazán kedves és megtisztelő aposztrofot kaptam tőle: Torma Gaudi. :-)

2011. 04. 26.

Karen Champlin, USA, (In)





Nagyon megörültem a kis művészkönyvecskének, sajátos légköre van. Igazából új levelezőtárs, meglátjuk a folytatást.

Thank you very much Karen!

Miguel Jimenez, El Taller de Zenon, Spanyolország, (In)


Régen küldtem Miguelnek mail artot, most érkezett meg a válasz. Szemmel láthatóan megküzdött a lappal, de végül összeállt.

Katerina Nikoltsou, Görögország, (Out)


Elkészült a válasz, egy műsorújság lapjaiból állt össze. Mivel új a címzett még nem igazán tudom személyre szabni. :-)

2011. 04. 24.

Művészbélyeg ív

Lemaradtam a postáról az előző küldeménnyel, így csináltam hozzá még egy bélyegívet. Egyedi példány! :-) Lesz majd folytatása, egyesek átkerülnek egy másik ívre és egységesen a 'furcsa találmányok' sorából kerülnek majd ki az egyes bélyegek.

2011. 04. 21.

Sol Pedrosa, Argentina, (Out)



Elkészültem az add and retour válasszal, egy magam kedve szerinti lapot is teszek mellé. A középső képen a kapott és a hozzáadott lap együtt látható.

Katerina Nikoltsou, Görögország, (In)



A feladó nevével már többször találkoztam a mail art oldalakon, most engem is meglepett egy lappal.

Thank you Katerina!

2011. 04. 19.

Cheryl Penn, Dél-Afrika, (In)



Új levelezőtársat köszönthetek, ráadásul nagyon távoli helyről. A kezdeményező én voltam, örülök a válasznak!
Thank you very much Cheryl! I like your works!

Susannia, Németország, (In)


A címsorba Spanyolországot is írhattam volna, hiszen -meglepetésemre- Barcelonából érkezett ez a lap. Csodálom, hogy volt ideje mail arttal foglalkozni. Örülök neki. Jól esik Antoni Tápies nevét is olvasni, egyik kedvenc művészem.

Köszönöm szépen Zsuzsa!

Angela Behrendt, Németország, (In)

A címzésoldalon magánlevelezés folyik a 'cool' szó jelentéséről, ezért nem mutatom. Érdekes lehetett ez a kiállítás.
Danke sehr Angela!

Cascadia Artpost, USA, (Out)


A kapott szép bélyegív viszonzása egyenlőre ez a lap. Ahogy kész lesz nekem is valamilyen művészbélyegem, szintén küldeni fogok belőle.

2011. 04. 18.

Gylsboda Art-Center, Svédország, (In)



Felhívás részvételre egy mail art projektben. Igazából még nem tudom pontosan miről szól, ahhoz fordítani kell, de bizonyosan köze van az 1974-es Nobel-díjas Harry Matinsonhoz.

2011. 04. 16.

Ryosuke Cohen, Japán, (Out)



Foglalkoztat még, hogy van Cohen. Az érdeklődés mellé, a Brain Cell projekt számára küldök még egy nagyív (50 db) művészbélyeget felhasználásra.

Renée Wagemans, Hollandia, (Out)


Ismerve Renée társadalmi elkötelezettségét, neki küldöm el ezt a japánokkal foglalkozó mail artot, amúgy is adós maradtam számára egy lappal.

2011. 04. 15.

Herman Kamphuis, Hollandia, (Out)

Egy bajadér indult el Herman számára, a háttérben egy hóhérral :-). Éppen ázsiai képeket gyűjtögettem, ennek egyik eredménye ez a lap, ráadásul hasonló -a női nemre vonatkozó- célzás volt a kapott lapon is.

Uli Grohmann, Németország, (In)



Nem gondoltam volna, hogy az abc-tésztának ekkora kultusza van. :-) Az elküldött kis művészkönyvre -amiben szintén szerepeltek- kapott válasz. Mint kiderült Uli is kedveli. Érdekes a felirat is, a borítékon: 'még annyi mindent mondtam volna', a benne lévő lapon 'in the beginning were letters'.

Danke sehr Uli, guten Appetit! :-)

2011. 04. 13.

Peter Dowker, Kanada, (In)



Csodálatos, jó munkát kaptam Petertől. Ritkán küldünk mostanában egymásnak mail artot, de akkor aztán igazi találat. Örülök, köszönöm szépen!

Great work Peter! Thank you very much, I like this!