2011. 01. 31.

Cernjul Viviana, Argentina, (In)


Új mail artos társat köszönthetek, már fűzött dícsérő megjegyzéseket több bejegyzéshez is, köszönet érte. Viviana blogja is szép, érdekes.
Thank you Viviana, glad!

2011. 01. 29.

Tokitama, Toki Sayuri, Japán, (Out)









Egy mókás újévi üdvözletre -amelyet már ismertettem egy kicsit részletesebben- küldött válasz. Remélem nem követtem el szentségtörést, hogy a régi fametszetes figurákat virágos ruhába öltöztettem.



Valentine Mark Herman, Franciaország, (Out)


A mail artosok nemzetközi szervezetén belül alakult egy Posta Történeti Csoport, amelynek aktív irányítója a címzett. Kérésére készült ez a -tőlem kissé szokatlan- mail art küldemény. :-)

2011. 01. 28.

Dmitry Babenko, Oroszország, (Out)


Már régóta készülök a címzettnek valamit küldeni, nagyon szép munkáival találkoztam a neten. Különösek a művészkönyvei.

2011. 01. 27.

Nico van Hoorn, Hollandia, (Out)


Nico számára -mint a trash art- egyik képviselőjének készült egy kollázs a plakátpapírokból. Látszanak jól a környezeti hatások. :-)

Plakátkollázs

Majdnem elfelejtettem megmutatni, készülnek időnként nagyobb kollázs képek is, íme.

2011. 01. 26.

Samuel Montalvetti, Argentina, (Out)




Azokat a kis művészkönyv lapokat mutatom csak meg, amin én is dolgoztam. A kis angyalkás kép ugyanannak a lapnak mindkét oldalán vannak. Egy street art fotóm feldolgozásán egy előző kis könyvből idézek.

2011. 01. 24.

Susannia, Németország, (In)












Nagyon kedves küldeményt kaptam Zsuzsától. Minden valószínűség szerint a köszöntő lapomra érkezett válasz, ráadásul a japáni témák mostanság igen gyakoriak közös ügyekben. Köszönöm szépen!




Bruno Chiarlone, Olaszország, (In)



Újabb, vegyes érzelmeket keltő küldemény érkezett Brunotól... nehéz ügy. Fluxus.
Thanks Bruno!

2011. 01. 23.

Michalis Kotsaris, Görögország, (Out)

A mail artisták nemzetközi honlapján fogadott barátjának a címzett, megtisztelő. Az ő munkái is érdekesek számomra, kíváncsi vagyok a fogadtatásra.

2011. 01. 22.

Miguel Jimenez, El Taller de Zenon, Spanyolország, (Out)

Egy új, plakátpapírokból készült kis kollázst küldök Miguelnek. Amíg van ebből az anyagból, szívesen csinálok belőle bármit. :-)

Aska, Ausztrália, (Out)



A kapott kérésre elküldök két street art fotómat. Az illető valószínű kedveli a képeslapokat, nem mail artos, a bátraké a jövő, ám legyen. :-)

2011. 01. 20.

Samuel Montalvetti, Argentina, (In)





Sokmindent kaptam Samueltől, kis művészkönyv kezdeményeket, a visual poem füzetekből, különöző fluxus-cédulákat, az add and pass lapokról már nem is beszélve. Érdekes küldemény, a leginkább a kis füzetecskék foglalkoztatnak, amelyekből remélem kis művészkönyvecskék kerekednek ki. Több ismert mail artos neve is szerepel a küldemény különböző lapjain.
Thanks Samuel!

2011. 01. 18.

Jennifer Kosharek, USA, (Out)



Egy gyerekeknek szóló táncművészeti műsorfüzet az alapja a négyoldalas küldeménynek. A legkedvesebb motívumokból válogattam a címzett és valószínű kislánya, Adeline számára.

Janet Heritage, USA, (In)




Két lapot is Kaptam Janettől, nem is igazán értem, talán valamelyikkel nem volt elégedett. Az egyik másolat, kis változtatással, már találkoztam vele. A maga nemében érdekesek, tetszetősek.
Thank you Janet!

2011. 01. 17.

Aska, Ausztrália, (In)


Új mail artos, még nem találkoztam a nevével. A kapott kép másik oldalán nem egészen világos a kérése. Valamiféle véleményt kellene mondjak ami ki lesz állítva!?

Wolfgang Skodd, Németország, (In)


Örülök, Wolfgang annak ellenére, hogy nem működteti a blogját azért a mail artok közlekednek.
Danke sehr Wolfgang!

2011. 01. 16.

Cernul Viviana, Argentina, (Out)











Már két megjegyzésben is írt dícsérő szavakat a címzett e blogról. Gondoltam megköszönöm neki ezzel a mail arttal. Egyébként Viviana blogja is szépen néz ki és érdekes.
Thank you your comments Viviana!



William Philyaw, USA, (Out)


Megígértem, ha megérkezik William lapja megmutatom. Íme Csajkovszkij, néhány mélytengeri lény társaságában, óriásplakát papír kollázsalapon.


2011. 01. 13.

Samuel Montalvetti, Argentina, (Out)





Ritkán váltunk mail artot, akkor pedig van a borítékban többféle. Most is ez történt, régi magyar bélyegek saját borítékjukon -a vonatokat igen kedveli a címzett-, egy közös művészkönyvecske, amelyen a kapu kétoldalas és nyílik is. :-) Meg két külön lap is került bele és még apró papírokkal, árucímkével is kiegészítettem a küldeményt.