2010. 04. 30.

Porpáczy Zoltán, Magyarország, (Out)


Zoltán a BookArt munkájában is résztvesz, kivételesen mail artot kaptam tőle -lásd alább-, ez a válasz. A kockológia utózöngéje.

Brent Leopold, USA, (In)



Másodszor fordul elő, hogy kimaradt véletlenül valami, ez a mail art is két hete érkezett. Most, hogy a válasz elkészült jöttem rá, hogy nem tettem közzé.
Thank you Brent! Sorry, this mail art having forgot to publish, when it arrived.

2010. 04. 29.

Brent Leopold, USA, (Out)


Válasz egy régebben kapott mail artra. Gondolom nem késett le semmiről. :-)

2010. 04. 28.

Porpáczy Zoltán, Magyarország, (In)


BookArt csoporttársamtól érkezett küldemény. Ötletes, köszönöm!
:-) A szépen megmunkált almás rajzú borítékban 4 almamag volt.

Wolfgang Skodd, Németország, (In)



Viszonzásul én is kaptam virágmagot :-), sajnos nekem nincs kertem, még egy erkély-cserépnyi se. Ajándékba fogom adni...
Danke sehr Wolfgang! Da ich kein Garten hebe, werde ich die Samen weiterschenken, wo ich sehen kann. :-)

Bruno Chiarlone, Olaszország, (In)


Egy add and pass lap jött, néhány vágott művészbélyeggel.
Thanks Bruno!

2010. 04. 27.

Samuel Montalvetti, Argentína, (Out)




Elkészült három lap Samuel 'visual poem' kis művészkönyvébe. Mellé egy ATC is került, szintén a témához tartozik. / A harmadik lapot kivettem, mert mint kiderült az a cirkusz, amelynek a plakátját felhasználtam, még létezik. Nehogy szerzői jogi problémák legyenek (köszönet Boka Gábornak, akitől a képeket tulajdonképpen kaptam).

Peter Dowker, Kanada, (Out)

Megérkezett a lapom Peterhez, így most már a másik oldalt is megmutatom (a címzésoldalt lásd a 2010.04.16 napi bejegyzésnél), sikert aratott. :-)

2010. 04. 26.

Sol Pedrosa, Argentina, (In)




Sokminden érkezett Sol Pedrosától, a kisebb lapok mellett az általam is küldött hajtogatott művészkönyvecskéhez hasonló, egy add and pass lap -ezt készen mutatom majd-, ötletes ATC. A kedvencem azonban a két képeslap, amelynek mindkét oldala látható.
Thank you Sol, good packet!

Elke Grundmann, Németország, (In)


Meglepett a küldemény, egy félbehajtott, közel A/3-as lapon érkeztek egy berlini nap talált tárgyai.
Danke sehr Elke, interessant!

Arttower, G. Schwind, Németország, (In)


Ezek szerint rendszeressé válik a mail art csere 'arttower'-rel. Bizonyára látta a gyufás fluxboxaimat, a célzás egyértelmű. :-)
Danke sehr! Thank you! :-)

2010. 04. 25.

Bob Ray, USA, (Out)


Felfigyeltem rá, hogy a Bobnak készülő lapokhoz mindig több idő kell mire 'beérnek'. Íme. :-)

Grigori Antonin, USA, (Out)


Szégyenlem, de most, hogy kész lett a válasz jöttem rá: elfelejtettem közölni a címzett küldte lapot (lásd alább). Így került egymás mellé a beérkezett és a válaszlap.

Grigori Antonin, USA, (In)


Új mail artista a blogomon. Meglepett, nem ismertem a nevét. Örülök neki.
Thank you Grigori, welcome!

2010. 04. 24.

Nico van Hoorn, Hollandia, (Out)


Holbeint nézegetve jutott eszembe egy ötlet, mai plakátdarabbal helyettesíteni egyes részeket a képen. A színes és fekete-fehér kontrasztja is foglalkoztat mostanában.

Pedro Bericat, Spanyolország, (Out)


Egyik oldalán már kész, még gazdátlan lap megy válaszként, az alább bemutatott küldeményre. Ezen csak ételek képei fordulnak elő.

Pedro Bericat, Spanyolország, (In)


Új levelezőtárs, lapjában -szerintem- egy darab étel(maradék) van. Utánanéztem, mások is hasonlót kaptak. Hm. Másodlagosan felhasznált lap.

Nancy Scali, USA, (Out)


Háát, ilyent még nem nagyon csináltam, de ezt is kipróbáltam. :-) Egy süteményes tálcára készült a kollázs, némi bordűrrel keretezve. A hölgy egyébként Fedák Sári ifjonti korában.

2010. 04. 22.

BookArt, Cube; Kockológia No.3.



Szeretnék még bemutatni három munkát a március 15-én ekészültekből. Porpáczy Zoltán készítette őket, remélem mások tetszését is megnyeri. Én pedig remélem, hogy még lesz lehetőség együtt dolgozni Zoltánnal. Köszönet a fotókért!

BookArt, Cube; Kockológia No.2.

Április 15-én a Néprjzi Múzeumban találkozott a BookArt Csoport és együtt munkálkodtunk a kockákkal megnemesített, kidobásra ítélt könyveken. Érdekes volt, kiváló kezdeményezés. Sajnos a fotóim bemozdultak (mert nem kedvelem a vakut), így a helyszínen készült könyvoldalt az előkészítés során összeszedett elemekből kellett rekonstruálnom. Emiatt a társulat munkáját is máshol lehet megtekinteni, a Kockológia címmel közzétett fotókon. A kiállítás (a Néprajzi Múzeum boltjának területén) április 19-ig látható. A több illusztrációval készült köteteket kézbevenni és lapozgatni szabad!

2010. 04. 20.

Moreno Menarin, Olaszország, (Out)

Bevallom igen nehezen, de elkészült kb. 20-25 db ehhez hasonló add and pass lap. Mintegy ugyanennyit küldtem vissza, különböző okok miatt, például az egyik, hogy túlzás egy embert ennyire terhelni, elrabolja az időmet más munkáktól, és még volt több másik ok is. A legjobbakból mutatok négyet. :-)

2010. 04. 19.

Vladimir Jakushonok, Lettország, (Out)


Egy adatlapon feltüntetett következő címzett éppen régi levelezőtársam. A mail art címzések vándorolnak körbe, erre készült ez a lap is.

Cascadia Artpost, USA, (Out)


A kis fa közlekedési játékok azt gondolom jó helyre kerülnek. :-)