2009. 04. 29.

Peter Dowker, Kanada, (Out)




Szokatlan lap készült, amennyiben a ráragasztott borítékban is van küldemény. Mégpedig egy ATC kártya -több is de azok már ismertek-, és egy kiegészítésre váró lap. Remélem sikere lesz. Majd elfelejtettem, a 'címlap' állatkája egy kis wombat, a kártyás lapon lévő pedig minden látszat ellenére egy dumbo polip. :-)

Jennifer Zoellner, USA, (Out)




Egy nemtudomholkapott zacskóból készült a boríték, egy mérgező polip -a címzett kedvence- a fő téma. E mellett egy add and retour kártyás lapot is küldtem. Kíváncsi vagyok, mi lesz belőle.

Keiichi Nakamura, Japan, (Out)

Sajnálatos módon elfelejtettem beszkennelni a Keiichi Nakamurának elküldött lapot, amely azért lett volna érdekes, mert az 1997-ben az Artpool Budapest Világfőváros "add to" projectrére érkezett saját képeslapját küldtem vissza, köszönettel. Bizonyára meglepetés lesz. Ugyanezt szeretném majd Julien Blaine, Bruno Pollacci és Anna Boschi lapjával is tenni. A lapokat Anna Banana látogatásakor kaptam a kiállítóteremben.

Angela Behrendt, Németország, (Out)



Maradt még a Spar zacskóból, ebben ment el Angela küldeménye. Egy kiegészítés után visszakért kártyalapos add and retour lap mellett ATC kártyák is utaztak, ugyan két teljesen egyforma nincs, de csak azt mutatom amely teljesen új és csak egy készült belőle.

2009. 04. 27.

Susannia, Németország, (In)


Csodás kiegészítést kapott Susannától az add and pass lapom. Köszönöm szépen. Érdemes megnézni a korábbi bejegyzés csupasz lapját és összehasonlítani. :-)

Cascadia Artpost, USA, (In)

A politikus alkat újra kibújt a feladóból. Külön művészbélyegeket is készített e laphoz.
Thank you Jack!

2009. 04. 26.

Anna Banana Budapesten, No.2.






Érdekes volt az a szabadság és könnyedség, ami Annából áradt. Többen nem tudtak vele mit kezdeni, néhányan túl komolyan is vették. A képeken 'Ez művészet? Hol a határ?' kirakásának kezdete banánból, a kérdőívek kitöltése, az ajándékom -amely meglepetést és örömet váltott ki- fotója és a kapott tagsági kártya. Klaniczay Júliától -Artpool- kapott fotó egészíti ki a sort. Köszönöm.

2009. 04. 25.

Pinky, Olaszország, (Out)




Megküzdöttem a Pinkytől kapott add and pass lapokkal, a borítékot, az ATC- és képeslapot már a magam kedve szerint csináltam meg. A boríték hátulján két művészbélyeget, a borítékban pedig kis kereskedelmi cédulákat küldtem még.

Marie Bernadette Dupont, Franciaország, (Out)

A címzett festői munkáival több oldalon találkoztam már, gondolom meglepetés lesz ez a lap.

'Főposta', Németország, (Out)

A Susanniától kapott képeslapot elküldtem az előre megcímzett 'gyűjtők' részlegnek, hátha kapok valami érdekeset, amit fel tudok használni. :-)

2009. 04. 23.

Nico van Hoorn, Hollandia, (In)



Kaptam megint néhány kedvenc talált cédulát, azonban most egy digitális grafika is érkezett. Ez új dolog Nico részéről.
Thank you Nico, interested new work!

Bruno Chiarlone, Olaszország, (Out)


Már több küldemény jött Brunotól, most saját preparált borítékában kap választ, saját, Angela Behrendt és Keiichi Nakamura művészbélyegei vannak rajta.

2009. 04. 22.

Nico van Hoorn, Hollandia, (Out)



Néhány apró talált darabkát küldtem a címzettnek, átdolgozás után pedig visszakapja saját lapját. Az Angela Behrendtől kapott művészbélyegekből egyet szintén felragasztottam a borítékra.

Anna Banana Budapesten, No.1.


2009. április 26. - vasárnap, 15 órától - Artpool P60 Budapest, VI. Paulay Ede u. 60
Bővebben az Artpool oldalán. Kíváncsi vagyok.

2009. 04. 21.

Herman Kamphuis, Hollandia, (Out)



A válasz Herman Kamphuisnak, a borítékhoz az ő lapján lévő Spar bélyegek adták az ötletet. Saját művészbélyeget is tettem rá. Remélem a benne lévő lap (21x14 cm) ellensúlyozza a boríték játékosságát.

Pinky, Olaszország, (In)



Gazdag küldemény Pinkytől. Sok érdekes dolog mellett érkezett olyan lap is, amelyet nem közlök, a művészi megfogalmazást nélkülöző szexualitás miatt. Sejtettem, hogy ilyen is lesz. :-)
A művészbélyegek, bélyegzők több helyről valók, az ATC lapok Pinky sajátjai.

Susannia, Németország, (Out)




A Susanniába készült küldemény a postai vásárláskor kapott zacskóból készült borítékban utazott. Az átalakított képeslapon Mariano Bellarosa kutyája is szerepet kapott, három új munkám is készült, a megázott kártyalapos add and pass lap -képeslap méretűek-, három ATC lapocskát is tettem a borítékba. Végül az add and pass lap külön ment el, mert véletlenül kimaradt. :-)

2009. 04. 20.

Angela Behrendt, Németország, (In)


Kedves levelet kaptam régi levelező társamtól. A műanyagra reagált, kaptam tőle szabad felhasználásra hímzett művészbélyegeket és egy ATC lapot. A bélyegek részletét fonákoldalról is megmutatom, izgalmas.

Ruud Janssen, Hollandia, (Out)



Rég küldtem Ruud Janssennek is mail artot, íme.

Artpool, Magyarország, (Out)

Meglátogattam az Artpool Művészetkutató Központot, a kapott kiadványokért ígértem művészbélyegeket, 7 ívet tudtam elküldeni. E blogon már bemutattam őket, így az óriásboríték részlete csak jelzés a küldeményről.

2009. 04. 17.

Nico van Hoorn, Hollandia, (In)







Érdekes küldemény érkezett Nico-tól. Egy kis utcaszemét -kedvencem- mellett egy Budapest fotó, régi képeslap és egy igen szép miniatúrákat tartalmazó lap -másik nagy kedvenc-, öntapadós fóliára nyomva. Utóbbit azt hiszem fel fogom használni, terveim vannak vele. A borítékon nem csak a feladó, hanem Roland Halbritter művészbélyege is megtalálható.
Wonderful Nico, thank you!