2009. 03. 31.

Peter Dowker, Kanada, (Out)


Azokból a témakörökből amelyek mostanában foglalkoztatnak állt össze Peter Dowker lapja. Régen váltottunk már mail artot, itt az ideje.

Bruno Chiarlone, Olaszország, (In)


Visszaérkezett a Garibaldi lapom Bruno Chiarlonetól némileg kibővítve.

2009. 03. 30.

Samuel Montalvetti, Argentína, (Out)


El is készült az add and pass lap, két változatban is. Remélem Samuel Montalvetti jól szórakozik majd.

2009. 03. 29.

Bruno Chiarlone, Olaszország - Samuel Montalvetti, Argentina, (In)




A Bruno Chiarlonetól érkezett levélben -amely ötletes hátoldalú- egy egész oldal olasz szövegű lap volt, keresnem kell valakit, aki lefordítja. Mindenesetre Luigi Baccino neve többször szerepel, akivel egyszer már adatok híján nem tudtam mit kezdeni. Egy add and pass lap is volt benne Samuel Montalvettitől.

2009. 03. 27.

Angela Behrendt, Németország, (In)




Alig küldtem el az előző lapot, újabb érkezett Angelától. A műanyagos 'plastic fantastic' témára reagált egy saját borítékkal és fotókkal.
Wonderful envelope! Danke Angela!

Roland Halbritter, Németország, (Out)




Válaszlap Roland Halbritternek, a németországi címére ment anakk ellenére, hogy a legutóbbi lapja Olaszországból érkezett. Remélem csak nyaralni volt ott és megkapja a lapot. Az aláírás helyett a névadó zöldségem szerepel feladóként.

Hong In Young, Dél-Korea, (Out)


Egy 'chair project' számára készült lap. Már csináltam régebben egy sorozatot, ezért az alapanyag készen állt újabb változat számára.

Angela Behrendt, Németország, (In, Out)


Egy 'add and return' lap érkezett. Egymás mellett a be- és kimenő lapok. Nem volt könnyű feladat.

2009. 03. 20.

Nico van Hoorn, Hollandia, (Out)




A szkennerem nem ismeri a neonszíneket, a három kis cédula pedig ebben virít. Keith Haring kiállításakor lehetett a Ludwig Múzeumban kapni, vele kapcsolatos a küldemény egyik képe is, utcaszemét van mellette. A másik oldalon egy légfrissítő kiváló állapotban megmaradt szűrője. :-)

Roland Halbritter, Németország, (In)


Lehet, hogy a fejlécben Olaszországot kellett volna írjak, mert most onnan érkezett a lap. Régen találkoztam Roland Halbritter nevével.
Danke sehr Roland!

Bruno Chiarlone, Olaszország, (Out)


Bruno Chiarlone előző lapján kérés volt, hogy Garibaldival kapcsolatos Mail artot szeretne. Íme. A budapesti Garibaldi utcábankészült a fotó, a címzés oldalon pedig a sírkereszten a Garibaldi oldalán harcoló magyarok közül néhánynak a neve szerepel.

Angela Behrendt, Németország, (Out)




A zöld természetről szóló diskurzus folytatása. A boríték képe a Hortobágyon készült, belül egy piacon készült 'virágos' felvétel, minden, ami a képen látható műanyag.

Ed Varney, Kanada, (In)

Úgy látszik Ed Varney rájött, hogy rosszul írta a címzést és megismételte levelét. :-) Mindezek ellenére az előző is megérkezett, lásd a 18-án közzétett bejegyzést. E boríték tartalma ugyanaz.
Thank you, see 18.03.09!!!

2009. 03. 18.

Susannia, Németország, (In)




Nagyon kedves, személyre szóló lapokat -és boríték-zacskót- kaptam Zsuzsától. Az egyiken saját kis 'bölcsességem' is szerepel, ez volt az indíték, a másik a nevemmel, helyzetemmel való játék. Köszönöm! Még visszajött az általam küldött egyik jegyzet, amelyet egy sorozat részének szán/ok/unk, ezt majd később mutatom meg.

Ed Varney, Kanada, (In)




Azt nem tudom, hogy talált meg a levél (szerintem a postán ismernek már, mint a rosszpénzt), mert igazából nincs rajta az utcanév. A bélyeg kisív csodaszép. A küldemény felkérés is, érdemes a felhívásokat elolvasni és aki kíván, résztvenni a kiállításokon.
Thank you Ed!

2009. 03. 17.

Keiichi Nakamura, Japan, (Out)


Hirtelen ötlettől indíttatva készült újságkivágatokból a címzett számára. Nagy lap (20,5 cm a hosszabbik oldal), várom a választ.

Bruno Chiarlone, Olaszország, (In)


Köszönet érkezett Bruno Chiarlonétól, régi levelezőtársamtól. A lap eredetileg Marcello Diotallevi (régi mail artos, már sajnos nincs az élők sorában) nevével fémjelzett, erre készült Bruno kiegészítése, kollázs Y és egy kis mail art címke a fejnél.
Thank you Bruno!

2009. 03. 16.

Herman Kamphuis, Hollandia, (Out)


A/5 -ös méretű lap, újságcikkek képeiből, régi képeslap és írás, fotó álltak össze mail art lappá. Egy üveg bort is küldök mellé egy régi magyar bélyegen.

Angela Behrendt, Németország, (In)


Régi levelezőtársam új lapja, témája kapcsolódik az előzőhöz, a zöld természet kérdései. A pókháló melletti hímzett művészbélyeg felirata nehezen olvasható: 'Original oder Fälschung' - igazi vagy hamis. A kis zöld címkék két öntapadós fólia között érkeztek.
Es stimmt, danke sehr Angela!

Ed BudDz, USA, (Out)


A címzett munkáival több helyütt találkoztam már, kíváncsi vagyok a válaszra.

Shivablack, Németország, (Out)


Válaszlap Shvablack számára. Többek között a kiscsirke és a virágdiagram is a kedvenceim közé tartozik.

2009. 03. 14.

Shivablack, Németország, (In)

Érdekes, újabb lap jött Shivablacktől. Az előző mail art óta eltelt időben több helyen megjelent már munkáival.
Danke sehr Shivablack, inreressant!

2009. 03. 12.

Herman Kamphuis, Hollandia, (In)


Örömmel fogadtam Herman Kamphuis újabb lapját, a rá jellemző könyvborító szerű megoldás mindig érdekessé teszi nagy méretű lapjait. Most is van magyar és több más országbeli légiposta bélyeg rajta.
Thank you Herman, I'm glad!